Професіоналізація бандурного мистецтва в координатах закладу вищої освіти - Чернецька, Наталія Григорівна (Cuiavian University in Wloclawek, 2022)
У статті висвітлено етапи професіоналізації бандурного мистецтва у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, що відбулася завдяки багатовекторній діяльності класу бандури (понад 30 років) під орудою Мирослави Сточанської
Keywords: Бандура; професійне навчання; капела бандуристів; ансамбль; бандурний репертуар; навчально-методична література