Контролінг у сфері торгівлі та біржової діяльності : курс лекцій - Ющишина, Лариса Олексіївна; Yushchyshyna, L. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У методичній розробці міститься курс лекцій з контролінгу у сфері торгівлі та біржової діяльності. Структурна побудова методичної розробки дає змогу студенту у стислій і доступній формі ознайомитися з навчальною програмою дисципліни, формами її вивчення, особливостями окремих тем і порадами щодо засвоєння їх матеріалу. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання.
Keywords: контролінг; біржа; controlling; exchange