Фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування: концептуалізація, практика та пріоритети - Проць, Василь Ігорович; Карлін, Микола Іванович; Проць, Наталія Василівна (ВежaДрук, 2023)
У монографії досліджено концептуальні основи фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування, проведено аналіз фінансової бази місцевих бюджетів, визначено тенденції та особливості фінансового вирівнювання, здійснено комплексну оцінку фінансового забезпечення територіальних громад Волинської області, визначено напрями удосконалення системи фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації. Видання призначене для здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей, викладачів і фахівців, яких цікавлять питання становлення та розвитку фінансового забезпечення органів місцевого самоврядування.
Keywords: Фінансове забезпезпечення органів місцевого самоврядування, місцеві бюджети, видатки, податки,; місцеві податки і збори; податкові надходження; фінансова спроможність територіальних грома; територіальні громади; 336:352