Тестові завдання для вступників на спеціальність 8.03050901 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Кулинич, Мирослава Богданівна; Kulynych, Myroslava B.; Кутузов, Михайло Радимирович; Kutuzov, M. R.; Маркус, Ольга Віталіївна; Markus, Olha V.; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Fatenok-Tkachuk, A. O.; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Тестові завдання для вступників на спеціальність 8.03050901 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання. Рекомендовано студентам 4-5 курсу за галуззю знань 0305 «Економіка і підприємництво», напрямом підготовки 6.030509. «Облік і аудит».
Keywords: облік і аудит; accounting and audit; освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»; educational and qualification level "Master"; тести; tests