Наскрізна програма практичної підготовки: методичні рекомендації для підготовки студентів 2-4 курсів галузі знань 01 Освіта/педагогіка, за ОС Бакалавр спеціальності 016 Спеціальна освіта - Кузава, Ірина Борисівна (My University, 2022)
У методичних рекомендаціях подано опис навчальних і педагогічних практик (вид, обсяг кредитів, місце проведення, первинна посада, за якою проходить практика, а також компетентності, якими повинен оволодіти майбутній бакалавр спеціальної освіти), що виконуються студентами освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 016 Спеціальна освіта. Для студентів і викладачів закладів вищої освіти, педагогів-дефектологів.