Традиція як травма у сучасному українському медіапросторі - Пригода-Донець, Таміла Миколаївна (My University, 2024)
У роботі розглядається культурна традиція, історична і культурна пам’ять, культивування травматичного досвіду та як транслюються у медіапросторі болючі для суспільства теми, у тому числі історичні події.
Keywords: медіапростір; колективне тіло травми; мас-медіа; історична травма; культурна традиція; медіаграмотність