Музично-художній образ як основна складова вокально-хорових творів - Марач, Олександр Миколайович; Гургула, Роман Іванович (My University, 2023)
Художній образ – це відображення художньої дійсності, яке набуває форми певного, конкретного явища. Під образом часто розуміють елемент або частину художнього цілого, який може самостійно існувати. Але у загальному значенні художній образ – це певний спосіб існування твору, який можна побачити зі сторони виразності, емоційності, змістовності.
Keywords: Художній образ; Музичний образ; Художнє мислення