Бізнес-курс основної іноземної мови: програма вибіркової навчальної дисципліни - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Бізнес-курс з основної іноземної мови» є ознайомлення студентів з ключовими аспектами бізнес інтеракцїї для ефективного використання отриманих знань під час усного та писемного мовлення в офіційно-діловому світі. Основними завданнями вивчення дисципліни «Бізнес-курс основної іноземної мови» є навчання студентів усім видам ділової мовленнєвої діяльності (читанню, письму, мовленню,аудіюванню) на основі комплексної організації навчального матеріалу.
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Основи послідовного та синхронного перекладу» призначена для студентів 5 курсу денної та 7 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020303 Філологія (Прикладна лінгвістика).
Keywords: Інтегральна компетентність; aналіз та синтез; ведення усної та ділової комунікації