Транспортні послуги в організації туристичної діяльності - Пікулик, Оксана; Pikulyk, Oksana (My University, 2017)
У статті розглянуто основні аспекти транспортного обслуговування в туристичній діяльності. Відзначено важливу роль транспорту в зростанні розвитку міжнародного туризму. Проаналізовано структуру використання різних видів транспорту в туристичній діяльності. Досліджено переваги авіаційних перевезень в обслуговуванні туристичних потоків. Розкрито особливості використання автомобільного та залізничного транспорту в туризмі. Досліджено роль морських і річкових круїзних подорожей на міжнародному туристичному ринку. The main aspects of transport services in tourism activities are examines in the article. The important role of transport in the growth of international tourism development is noted. The indicators of use of various types of transport in tourism activity are analyzed. The advantages of air transportation in tourist flows services are explored. The features of use of automobile and railway transport in tourism are analysed. The role of sea and river cruises on the international tourist market is explored.
Transport Services in the Organization of Tourism Activities
Keywords: транспортні послуги; туристична діяльність; міжнародний туризм; авіаперевезення; автобусний тур; морський круїз; transport services; tourist activity; international tourism; air transportation; bus tour; sea cruise