Книга про міжвоєнний Луцьк (рецензія на книгу: Малеончук Г. О., Шваба А. Г. Міжвоєнний Луцьк: суспільно-політичний, соціально-економічний, культурний розвиток (1919–1939). Луцьк: Терен, 2022. 216 с.) - Кучерепа, Микола Михайлович (ПП «Волинська друкарня», 2023)
У 2022 р. у видавництві «Терен» побачила світ монографія відомих українських істориків з Волинського національного університету імені Лесі Українки доцентки Галини Малеончук та професора Анатолія Шваба, присвячена історії міжвоєнного Луцька . Дослідження окресленої проблеми має цінне наукове значення, оскільки дає можливість з’ясувати особливості національної політики Польщі. Водночас актуальність дослідження зростає з огляду на потребу подолання стереотипів та упередженості у висвітленні окремих аспектів польсько-українських взаємин у міжвоєнний період.
Keywords: історія міжвоєнного Луцька; Луцьк; монографія; 94(477.82-21)