Туристично-рекреаційна привабливість Норвегії (на прикладі Лофотенських островів) - Демчук, Дмитро; Єрко, Ірина Володимирівна; Demchuk, Dmytro; Yerko, Iryna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Норвегія має великий потенціал в розвитку туристичної сфери. Велика лісистість території, нестандартні житлові будинки серед гір, населені пункти поруч із фіордами або ж просторі водойми поруч дорогами спонукають туристів подорожувати власним транспортом або використовувати автомобілі або трейлери напрокат. Норвегія, є показником життя майбутнього, із збереженням природи та використанням кращих технологій.
Keywords: туристично-рекреаційний потенціал Норвегії; туристичні об’єкти