Методика роботи з хореографічним колективом: методичні рекомендації до курсової роботи - Косаковська, Леся Петрівна; Kosakovska, Lesia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з дисципліни «Методика роботи з хореографічним колективом» містять вимоги до написання та оформлення курсових робіт, порядок їх підготовки до захисту, критерії оцінювання. У додатках наводяться графік роботи над курсовою роботою, зразки оформлення титульної сторінки, змісту, ілюстрацій та списку використаних джерел.
Keywords: хореографія