Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку туристської інфраструктури Ківерцівського району Волинської області - Зузук, Федір Васильович; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Zuzuk, Fedir V.; Kacharovskyi, Roman Ye.; Antypiuk, Olena V. (Волинський краєзнавчий музей, 2017)
Сучасна система індустрії туризму дозволяє забезпечити багатовекторний розвиток підприємств і організацій сфери оздоровлення та відпочинку, культури, транспорту, природоохоронної діяльності тощо. Поступово галузь стає містком до соціально-економічного розвитку країни загалом і регіонів зокрема. Волинь – туристська „мекка” України, адже край багатий пам’ятками археолого-архітектурної та культурної спадщини та природно-ресурсними можливостями, тому завданням фахівців у галузі туризму і рекреації є забезпечення сприятливих умов для пересування та перебування потенційних іноземних та внутрішніх туристів на волинській землі.
Keywords: туризм; туристська інфраструктура; Ківерцівський район; Волинська область