Логіка. Тестові завдання - Гудзенко-Александрук, Олена Георгіївна; Hudzenko-Aleksandruk, Olena H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Тестові завдання для студентів денної форми навчання з дисципліни «Логіка» можуть використовуватись для здійснення поточного, підсумкового контролю, а також для встановлення рівня залишкових знань. Завдання відповідають змісту навчальної програми. Видання рекомендоване студентам і викладачам.
Keywords: формальна логіка; етапи мислення; форми мислення; логічні помилки