Основна мова (французька) : програма нормативної навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Andriievska, Viktoriia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни "Основна мова (французька)" передбачає поглиблене вивчення французької мови, розвиток діалогічного та монологічного, підготовленого та спонтанного мовлення на основі вивченого лексичного, граматичного, стилістичного матеріалу з урахуванням послідовності та наступності викладеного матеріалу. Окрім того, курс сприяє розвитку у студентів комплексного стилістичного аналізу франкомовних художніх текстів і розуміння адіо- та відеоматеріалів автентичного характеру.
Програма навчальної дисципліни «Основна мова (французька)» підготовки бакалавра, галузі знань 0203 Гуманітарні науки, за освітньою програмою за напрямом підготовки 6.020303 Філологія. Мова та література (французька)
Keywords: навчальна програма; основна мова; французька мова; бакалавр