Термінологія підготовки майбутніх фахівців з адаптивного фізичного виховання до роботи в центрах інваспорту - Томащук, Олена Григорівна; Tomashchuk, Olena H. (Луцький інститут розвитку людини університету “Україна”, 2012)
Автором запропоновані для розгляду визначення основних понять щодо професійної підготовки майбутніх фахівців з адаптивного фізичного виховання та тестові завдання, які дозволяють здійснювати контроль рівня знань майбутніх фахівців з адаптивного фізичного виховання до роботи в центрах інваспорту. Рекомендовано студентам і викладачам вищих навчальних закладів, науковцям, які досліджують проблеми фізичного виховання осіб з особливими потребами та професійної підготовки майбутніх фахівців з адаптивного фізичного виховання.
Keywords: підготовка майбутніх фахівців; адаптивне фізичне виховання; центри інваспорту; preparation of future specialists; adaptive physical education; centers of of invalid sport