Основи психосоматики - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію для студентів спеціальності «Практична психологія» (СНУ ім. Лесі Українки, факультет психології та соціології) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Рекомендовано бібліографічні матеріали з основ психосоматики з фондів бібліотеки та електронні ресурси
Keywords: бібліографічні видання; 88я1