Конфліктні емоційні стани учнів автошкіл - Павловська, Тетяна Сергіївна; Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
Здійснено теоретичний аналіз публікацій з вивчення емоційних станів особистості. Охарактеризовано основні конфліктні емоційні стани учнів автошкіл та водіїв-початківців, причини їх виникнення та наслідки прояву. Вказано значущість розуміння та управління емоційними станами під час кермування автомобілем.
Keywords: автошкола; афект; водій; емоційний стан; емоційний стрес; фрустрація