Генетика - Зінченко, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання уміщує методичні рекомендації для виконання практичних робіт та засвоєння програмового матеріалу з курсу «Генетика» для студентів факультету біології та лісового господарства. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки спеціальності 091 «Біологія», освітньо-професійних програм «Біологія» та «Лабораторна діагностика».
Keywords: Генетика; практичні заняття; 575 (072)