Змістово-процесуальні компоненти системи організаційних цінностей органів державної влади - Пашкіна, Алла Миколаївна; Pashkina, Alla M. (ТОВ "Центр соціальних комунікацій", 2011)
У статті розглядається проблема формування організаційних цінностей у просторі корпоративної культури органів державної влади. Викладено результати теоретичного та практичного дослідження змісту процесуальних компонентів системи цінностей.
Content procedural components of the organizational values ​​of public authorities
Keywords: Організаційні цінності; механізми інтеріоризації; механізми екстеріоризації