Психологія загальна - Крижановська, Зореслава Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Ефективна професійна реалізація сучасного педагога різної спеціалізації неможлива без цілісної системи знань про людину, яка формується у вищій школі. Програма навчальної дисципліни “Психологія загальна” орієнтована на оволодіння студентами педагогічних спеціальностей знаннями про особливості функціонування психіки людини, її законів та механізмів та складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є закономірності розвитку та функціонування психіки людини. Вивчення загальної психології є необхідним для формування психологічної освіченості та культури майбутніх педагогів.
Keywords: психологія; загальна психологія; силабус