Рівненський облмуздрамтеатр як туристична атракція краю - Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Андрій Васильович; Павлушенко, Олена Григорівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2023)
Досліджено роль драматичного театру як туристичної атракції Рівненщини. Вивчено історію його створення, становлення та розвитку. Визначено головні складові діяльності, його роль у культурно-пізнавальному туризмі. Окреслено проблеми розвитку драмтеатру та шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; культурний туризм; театр; драматичний театр; м. Рівне; Рівненська область; 911.3:30(477.82):[338.48-53:792.97