Сучасні методи навчання - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Сучасні методи навчання» (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Факультет філології та журналістики). Розміщення джерел (224 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; Проєктна діяльність; Інноваційні методики в системі сучасної освіти; Цифрове освітнє середовище як вимога нової реальности; 378(01)