Verbals and Verbal Phrases - Жулінська, Майя Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить теоретичну частину, представлену у вигляді таблиць і схем, що дає змогу презентувати основні положення граматичного матеріалу системно, акцентувати увагу на суттєвому й відокремити його від додаткового й супровідного, а також привернути увагу до складних аспектів. Дане навчально-методичне видання містить велику кількість вправ на переклад з англійської мови на українську та з української на англійську, тестові завдання, що стимулюватиме творчу активність студентів, сприятиме розвитку комунікативних умінь та навичок, розширить запас активної і пасивної лексики студентів. Навчально-методичне видання містить граматичні вправи, що сприяють запам’ятовуванню основних граматичних форм і виробленню навичок їхнього застосування по темі “Verbals and Verbal Phrases”. У кожному розділі вправи розташовані в міру зростання складності, що надає викладачу можливість добирати вправи для студентів з різним рівнем підготовки. Для закріплення даної теми подано тести на вибір правильної відповіді наприкінці навчально-методичного видання. Вправи можуть бути використані на заняттях з іноземної мови, а також як завдання для самостійної роботи.
Keywords: збірник граматичних вправ; 811.111’367.625.4(076)