Небезпеки для демократії у відкритому суспільстві (досвід Німеччини) - Бондарчук, Олена Юріївна (Національний університет водного господарства та природокористування, 2024)
У тезах доповіді розкрито позицію, що відкрите суспільство і демократія – це не щось абстракте, подароване ЄС, прописано у законах, а щоденна праця кожного громадянина, його активна позиція та боротьба за справжні цінності
Keywords: відкрите суспільство; АфД; Німеччина; загрози для відкритого суспільства; 4.321.7:316.32-021.341(430)