Професійна етика бухгалтера, аудитора та податківця : методичні вказівки до самостійної роботи - Кулинич, Мирослава Богданівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, перелік питань для самоконтролю та перевірки знань, перелік питань для самостійного опрацювання, тематику наукових досліджень, короткий термінологічний словник, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування».
Keywords: етика; професійна етика; етична поведінка; Міжнародний кодекс етики професійних бухгалтерів; 657/.6-051:174(072)