Нестандартні методи розв’язування фізичних задач: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Кобель, Григорій Петрович; Kobel, Hryhorii P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розв’язування фізичних задач – один з основних методів навчання фізики. З допомогою розв’язування задач повідомляються знання про конкретні об’єкти та явища, створюються і розв’язуються проблемні ситуації, формуються практичні та інтелектуальні вміння, повідомляються знання з історії науки та техніки, формуються такі якості особистості, як цілеспрямованість, наполегливість, акуратність, уважність, дисциплінованість, формуються творчі здібності.
Робоча програма навчальної дисципліни "Нестандартні методи розв’язування фізичних задач" для студентів спеціальності 8.04020301 "Фізика"
Keywords: розв’язування фізичних задач; нестандартні методи