Методика і практикум роботи з колективом: програма нормативної навчальної дисципліни - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Методика і практикум роботи з колективом» підготовки магістра, 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 025 «Музичне мистецтво», за освітньою програмою «Музичне мистецтво».
Keywords: Методика і практикум роботи з колективом; Methodology and workshop of work with the team