Наукові праці викладачів, співробітників і студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки : бібліографічний покажчик за 2014 р. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
Бібліографічний покажчик містить перелік праць викладачів, наукових співробітників, аспірантів та студентів університету, що вийшли друком у 2014 році. У покажчик включено бібліографічні описи монографій, довідників, підручників, навчальних посібників, методичних матеріалів, статей із журналів, збірників, опублікованих матеріалів і тез доповідей на конференціях. Публікації згруповано за інститутами (факультетами) та кафедрами. У розділах матеріали розміщено за алфавітом перших авторів. Джерельною базою для відбору документів слугували фонди бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки а також матеріали надані кафедрами. Склад авторів відображено в допоміжному Іменному покажчику. Бібліографічний опис праць складено згідно чинних в Україні стандартів. Покажчик має довідково-інформаційний характер. Призначений для наукових працівників, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукові праці; 72(4УКР-4ВОЛ)я1