Трансформація жанрових форм у літературі й публіцистиці - Теребус, Оксана Леонідівна; Terebus, Oksana L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті йдеться про особливості жанротворення в літературі й публіцистиці, аналізуються основні критерії, специфіка, риси. The features of genre in literature and journalism are analyzed in the article, the main criteria, characteristics, traits are determined.
Enhancement of the Transformed Forms of Gerne in Literature and Journalism
Keywords: публіцистика; журналістика; література; жанр; жанротворення; письменницька публіцистика; нарис; journalism; literature; genre; writer’s journalism; essay