Пріоритетні напрями бюджетного інвестування житла в межах регіональних ринків нерухомості україни: досвід країн ЄС - Стрішенець, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Шевчук, Ірина; Strishenets, Olena M.; Pavlov, Kostiantyn V.; Shevchuk, Iryna (Українська Асоціація Викладачів і Дослідників Європейської, 2018)
Розглянуто показники розвитку житлового господарства та житлових умов населення в європейських країнах і в Україні. Проведено аналіз житлових програм у країнах ЄС та можливості їх впровадження в Україні. Запропоновано напрями регулювання державної житлової політики з метою підвищення рівня задоволення потреб населення у соціальному житлі; напрями реформування сфери житлового будівництва на основі досвіду європейських країн.
Priority directions of budget investment of housing Between regional markets of the real estate of ukraine: Experience of eu countries
Keywords: державна житлова політика; країни ЄС; житлове будівництво; житлове кредитування; доступне житло; соціальне житло; комерційне житло