Мікроекономіка : методичні вказівки до практичних занять - Павлов, Костянтин Володимирович; Павлова, Олена Миколаївна (Волинський національний університету імені Лесі Українки, 2021)
Методичні вказівки до практичних занять із дисципліни «Мікроекономіка» призначені допомогти студентам опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, навчальні завдання, тести для поточного контролю. Рекомендовано студентам 1 курсу освітньо-професійних програм «Аналітична економіка», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг», «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: 330.101.542(072)