Шляхи утворення синонімів у технічній та фізичній терміносистемах (на матеріалі французької мови) - Галян, Оксана Віталіївна (My University, 2024)
Синоніми – це слова, що номінують назву одного і того ж поняття, спільні за основним лексичним значенням, але відрізняються смисловими відтінками або емоційно-експресивним забарвленням, або сферою стилістичного використання чи можливостями поєднання з іншими словами. Семантичні трансформації термінів і виділення нового значення – це закономірне явище для технічної та фізичної терміносистем французької мови
Keywords: Синоніми