Збірник тестових завдань до курсу «Європейський стандарт комп’ютерної грамотності» - Супрунович, Сергій Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації містять зразки тестових завдань з курсу «Європейський стандарт комп'ютерної грамотності» для студентів факультету хімії, екології та фармації Волинського національного університету імені Лесі Українки за напрямком підготовки 226 Фармація, промислова фармація.
Keywords: Європейський стандарт комп’ютерної грамотності; збірник тестових завдань