Інновації зеленої економіки як основа сталого відновлення регіонів України - Караїм, Ольга (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Наша країна нині стикається із важкими викликами спричиненими повномасштабним військовим вторгненням. Стале відновлення регіонів, які піддані руйнуванню, є важливим завданням, перед яким стоїть сучасна Україна. У цьому контексті інновації зеленої економіки можуть стати дієвим інструментом для досягнення сталого регіонального відновлення. Метою дослідження є визначення ролі інновацій зеленої економіки в контексті сталого відновлення регіонів України. Питання інновацій зеленої економіки, зелених інновацій та еко-інновацій все частіше постають у фокусі наукових досліджень сучасних вчених. Завдяки зеленим інноваціям підприємства мають змогу кращого функціонування за рахунок зменшення відходів і витрат для сталого розвитку.
Keywords: зелена економіка; інновації; сталий розвиток регіону; 330.31:504