Модель психокорекційної роботи з покращення психомоторної активності студентів у період адаптації до навчання - Кондратюк, С. М.; Kondratyuk, S. М. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті проаналізовано принципи організації та проведення формувального етапу дослідження психомоторної активності студентів у період адаптації до навчання. Запропонована корекційна програма, яка включає в себе психомоторні вправи для підвищення рівня уваги, покращення координації, зниження тривожності, формування навичок саморегуляції та психологічного розвантаження може використовуватися в роботі зі студентами. The principles of organization and holding of forming stage of research psychomotorical activity of students in the period of adaptation to study are discovered in the article. The program of correction which includes psychomotorcial exercises for the improving of the level of attention coordination lowing of worring, the formation of skills of self-regulation and psychological relaxation is proposed it can be recommended for using by psychologists in work with students.
The Psychocorrectional Work Model of Psychomotorical Activity Improvement for Students at the Study Adaptation Period
Keywords: психомоторна активність; корекційна програма; етапи дослідження; psychomotorial activity; program of correction; stages of research