Основи інтегрованого курсу «Природничі науки» та методики його навчання - Фіщук, Оксана Сергіївна; Іванців, Оксана Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з курсу «Основи інтегрованого курсу «Природничі науки» та методики його навчання» під час виконання практичних занять. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів галузі знань 01«Освіта»/ Педагогіка, спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», освітньо-професійної програми «Біологія, природознавство та здоров’я людини»
Keywords: Натурфілософський підхід; Прагматичний підхід; Діяльнісний компонент; Знаннєвий компонент; 502:37.091.31(072)