Управлінський облік : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Букало, Надія Артемівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Управлінський облік» для студентів 4 курсу за напрямом підготовки 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 6.030509 – «Облік і аудит», заочної форми навчання.
Keywords: Облікова політика; облік; положення (стандарти) бухгалтерського обліку; принципи бухгалтерського обліку; форми фінансової звітності; наказ про облікову політику