Герменевтика індивіда в жанрі замітки - Сергійчук, Зоряна В.; Sergiychuk, Z. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Стаття є спробою віднайти екзистенційні аспекти Я та Іншого в жанрі короткої інформаційної замітки, коли принципово на перший план виступає факт, натомість індивід-автор та його інтенція нівелюються. Йдеться про спробу осмислення позиції автора-ретранслятора та визначальну роль мови як певної ідеологічної системи. The article is an attempt to find existential aspects of «I» and «Another» in the genre of notes, when essentially a fact is the forefront, while the individual author and his intention are leveled. It is an attempt to comprehend the author’s position of a retransmitter and the crucial role of language as a kind of ideological system.
Germenevtika Individual in the Genre of Note
Keywords: герменевтика індивіда; hermeneutics individual; замітка; note; джерело інформації; source of information; ретранслятор; retransmitter