Інструментознавство та інструментування. Партитура - Кучерук, Володимир Феофілович; Kucheruk, Volodymyr F. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методичні рекомендації рекомендовані студентам вищих навчальних закладів напряму “Музичне мистецтво” для використання у класі інструментування, оркестрового диригування, оркестрового класу, а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв. Варіанти запису партитури, що увійшли до видання, допоможуть керівникам ансамблів та оркестрів народних інструментів у записі різних ансамблевих та оркестрових складів.
Keywords: інструментознавство; інструментування; партитура; ансамбль; оркестр; партії; група кобз; струнно-смичкові; оркестрові групи; бандури