Особливості емоційної сфери суб’єктів освітнього процесу - Сурапанені, Наталія; Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
Здійснено теоретичний аналіз наукових підходів щодо вивчення особливостей емоційної сфери суб’єктів освітнього процесу. Вказано на значущість розуміння та управління емоційними аспектами в освітньому середовищі, а також підкреслено важливість створення позитивного емоційного клімату для покращення результатів навчання та розвитку особистості.
Keywords: учні; учителі; освітній процес; емоційна сфера