Біологічні основи розладів нервової системи - Моренко, Алевтина Григорівна (СХідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Тестові завдання складені згідно діючої навчальної програми з дисципліни за вибором «Біологічні основи розладів нервової системи» і розраховані для самостійної підготовки студентів, котрі навчаються за галуззю знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія)», освітньої програми «Біологія». Включено тестові завдання із множинною і вільною відповіддю трьох рівнів складності.
Keywords: біологічна регуляція функцій організму; інтегративні функції нервової системи