Проблеми правової невизначеності кримінально-правової заборони несанкціонованого поширення військово значущої інформації - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2025)
Статтю присвячено проблемі правової невизначеності кримінально-правової заборони несанкціонованого поширення військово значущої інформації. Акцентується увага на питаннях виявлення притаманних аналізованій нормі вад та шляхів їх усунення, труднощів і проблем, пов’язаних із застосуванням цієї кримінально-правової заборони.
Keywords: військово значуща інформація; несанкціоноване поширення; зброя; озброєння; бойові припаси; Збройні Сили України; воєнний стан; державна зрада; вироки; 343.322