Психолого-педагічна практика: звітні матеріали - Омельковець, Руслана Степанівна (My University, 2020)
Видання вміщує звітні матеріали психолого-педагогічної практики студентів факультету філології та журналістики.
Keywords: Психолого-педагічна практика; звітні матеріали; 378.147.091.33-027.22(072)