Методичні рекоментації з начальної дисципліни «Лексикологія» - Гунчик, Ірина Олексіївна; Хайчевська, Тетяна Миколаївна (My University, 2021)
Методичні рекомендації укладені відповідно до вимог програм курсу «Лексикологія» для студентів факультету іноземної філології, які вивчають французьку мову як основну. Вони складаються з 7 практичних занять, що висвітлюють базову тематику дисципліни та доповнюють курс лекцій з лексикології. Методична розробка призначена для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 035 Філологія (Мова та література (французька). Переклад) факультету іноземної філології денної форми навчання та викладачів.
Методичні рекомендації містять у собі вправи, практичні завдання, що сприятимуть осмисленню та засвоєнню студентами теоретичних матеріалів лекцій з лексикології французької мови.
Keywords: лексиколагія; lexicologie; утворення складних слів; formation des mots composés; синонім; synonyme; антонім; antonyme; 811.133.1’373(072)