Формування професійної компетентності майбутніх учителів молодших класів - Ващук, Марія; Остапйовська, Ірина Ігорівна; Vashchuk, Mariia; Ostapiovska, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У статті коротко актуалізовано особливості формування професійної компетентності майбутніх учителів початкових класів у сучасних ВНЗ.
Keywords: професійна компетентність; майбутні вчителі початкових класів