Кримінально-правова кваліфікація - Саско, Олена Іванівна; Фідря, Юлія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять, тематику рефератів, методичні вказівки щодо підготовки до семінарських занять, а також перелік рекомендованої літератури. До кожної теми студентам пропонується практична складова, яка полягає у розв’язку тестів та задач (кейсів).
Keywords: кримінальне правопорушення; проступок; злочин; Кримінальний кодекс; 343(072)