Морфологічна асиметрія та явище ізоморфізму при моделюванні словотвірних рядів - Шепель, Ю. О.; Shepel, Yu. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядається словотвірний ряд як комплексна двобічна одиниця словотвірного рівня. Аналізуються морфологічна асиметрія й явище ізоморфізму при побудові словотвірних рядів. A word-formation row as complex bilateral unit of word-formation level is examined in the article. Morphological asymmetry and phenomenon of isomorphism are analysed at the construction of word-formation rows.
Morphological Asymmet ry and Phenomen of Isomorphism at the Design of Word-Formation Rows
Keywords: словотвірний ряд; word-formation row; синонімія; synonymy; паронімія; paronymy