Здоров’я тат і мам: теперішніх і майбутніх: зустріч 5 - Петрович, Валерій Степанович; Petrovych, Valerii S. (ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей», 2017)
Мета: визначити поняття «репродуктивне здоров’я», мотивувати учасників на збереження репродуктивного здоров’я, спонукати їх до усвідомлення власної відповідальності за стан репродуктивного здоров’я. Завдання: підвищити рівень поінформованості учасників про будову і функціонування репродуктивних систем чоловіків і жінок; проаналізувати можливі негативні наслідки безвідповідальних статевих відносин для репродуктивного здоров’я; формувати в учасників навички, що сприяють збереженню репродуктивного здоров’я.
Keywords: Репродуктивне здоров’я людини; Будова репродуктивних систем чоловіка й жінки; «Контрацепція