Теорія ймовірностей і математична статистика. Ч. ІІ - Соліч, Катерина Василівна; Ковальчук, Ігор Романович; Філозоф, Леонтій Іванович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал, розв'язки задач і дидактичний матеріал для індивідуальних робіт з теорії ймовірностей з тем «Дискретні випадкові величини», «Неперервні випадкові величини», «Дискретні випадкові вектори», «Неперервні випадкові вектори», «Коваріація. Коефіцієнт кореляції». Видання призначене для студентів галузі знань 11 Математика та статистика, за спеціальністю 111 Математика, освітньої кваліфікації Бакалавр математики та студентів галузі знань 01 Освіта/ Педагогіка за спеціальністю 014 Середня освіта (Математика) освітньої кваліфікації Бакалавр середньої освіти зі спеціалізації «Середня освіта. Математика».
Keywords: теорія ймовірності; математична статистика; 519.21